Over Mij

Ik ben Guido Hovens. Een twin­tig­ja­ri­ge twee­de­jaars­stu­dent infor­matica aan de universiteit van Amsterdam. Mijn interesse ligt bij web- en software­development.

Certificatie

Ik ben in het bezit van een certificaat voor mijn bekwaamheid in de Engelse taal. Dit certificaat is Cambridge English: C2 Proficiency, uitgegeven door the British Council. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast heb ik ook een certicicaat voor mijn bekwaamheid in de Duitse taal. Dit certificaat is Goethe-Zertifikat B2, uitgegeven door das Goethe-Institut. klik hier voor meer informatie.

Ik heb mijn VWO diploma gehaald met het vakkenpakket NT&NG met de vakken: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, lichamelijke opvoeding, culturele en kunstzinnige vorming, maatschapijleer, wiskunde B, natuurkunde, scheikunde en biologie. Dit met een gemiddelde van 7,6

Werkervaring

Ik heb twee baantjes gehad als kranten/folderbezorger. Zodra ik 16 werd, heb ik gesoliciteerd bij de Jumbo om de hoek. Hier heb ik ervaring op gedaan in het werken met klanten en het samenwerken met collega's.

Hobbies

Ik mag graag creatieve computerspellen spelen. Denk aan spellen waarbij je een eigen stad of wereld kan bouwen.

Daarnaast speel ik wel een beetje gitaar. Dit doe ik niet op hoog niveau, maar ik haal er zelf wel plezier en rust uit.

Ik kijk ook graag europese misdaadseries op Netflix. Vooral de series met veel psychologische spanning.